#1 Deniesoverseas &…….

denies1

Het is hier op mijn blog eventjes rustig geweest, maar achter de schermen ben ik met veel dingen bezig. Mijn seizoensvoorbereiding op het cyclocross seizoen is namelijk in volle gang! Daarom zal ik jullie de komende maand  op de hoogte stellen van mijn nieuwe samenwerkingen. #DeniesOverseas &… Lees snel verder als je benieuwd bent wie mijn nieuwe trainer is!

DeniesOverseas & Tom de Kort!

Ik heb  de keuze gemaakt om mij volledig op het veldrijden te richten. Samen met mijn nieuwe trainer… Tom de Kort! Tom is altijd actief geweest in het veldrijden en samen met Tom zal ik mij volledig gaan focussen op de cross. Tom komt uit Belgie en bezoekt regelmatig het eiland, daarnaast ben ik natuurlijk ook erg vaak in Belgie. Inmiddels werken we al een paar maanden samen en ben ik ontzettend enthouasiast over deze samenwerking!

Focus op de cross

Vorig mountainbikeseizoen heb ik veel internationale wedstrijden gereden en won ik zelfs het eindklassement van de Benelux Cup. Een seizoen waar ik ontzettend tevreden over ben maar waar ik nu ook een punt achter zet. Vanaf nu zal ik alles op de cross zetten! Daarnaast zal ik nog blijven mountainbiken als voorbereiding op de cross, maar de focus zal helemaal op het veldrijden komen te liggen. De voorbereiding is in volle gang en met de support van Tom kijk ik uit naar het nieuwe cyclocross seizoen!

denies2

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>