Verslag van het 100% Mama Event

Op het blog Zilverblauw won ik kaartjes voor het 100% Mama event dat afgelopen weekend werd gehouden.  Samen met een vriendinnetje Esther vertrokken wij zaterdagochtend vroeg naar Las Palmas in Rotterdam, waar het event plaatsvond.

8

9

Wat waren er ontzettend veel leuke stands bij het event. Ik kende Happy paper nog niet, maar wat een leuke shop! Prachtige papieren, boeken, stempels en nog veel meer. Bij Happy Paper kocht ik het boek ‘Zelf ingemaakt’ van Uitgeverij Snor. Een cadeautje voor vriendlief. Voor Wolfje kocht ik een groot vel papier met kleine huisjes. Deze lijst ik in voor op haar kamertje.

11

111

Ik ontmoette ook  lieve en creatieve Eveline van het prachtige label Bisou de Lou. Eveline maakt prachtige interieurobjecten van de meest mooie stoffen. Haar producten zijn geweldig om naar te kijken maar ook heel leuk voor de kindjes om mee te spelen. Voor Jukka kocht ik een popje, Moos noemt hij hem. Op mijn wishlist staat ook nog altijd de prachtige Bisou de Lou dromenvanger. Ik ga deze binnenkort bestellen in een zelfgekozen kleurencombinatie.

12

13

BonBon on the Block was er ook met geweldige kleding en accessoires. Er waren veel LEGO opbergboxen in allerlei formaten en kleuren. BonBon on the Block verkoopt mijn favoriete kinderkledingmerken. Ik kocht voor Wolf een longsleeve van Tinycottons. Ik ben echt verliefd op deze collectie, zo prachtig. En de kwaliteit is ook nog eens erg goed. Het shirt is zo zacht en mooi van kleur.

1

3

Ik wist niet dat Lost and Found ook op het event zou staan. Wat een verassing! Ik heb voor Wolf een heerlijke hydrofiele doek van dit label. Het zijn ontzettend handige doeken en ook nog eens met hele leuke printjes. Ze verkopen verder ook dekentjes, broekjes en speelgoed. Jammer genoeg waren de broekjes op het event niet meer in de goede maat voor mijn kleintjes, maar ik ga deze zo snel mogelijk bestellen!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>