12-12-12

Gisteren was het weer de twaalfde van de twaalfde. Ouwe Sunder!  Een van de leukste Texelse feesten van het jaar. Samen met mijn vriendinnetjes heb ik een ontzettend leuke avond/nacht gehad. Verkleed als aerobic-chick met roze haren en heel de avond gekke dingen doen. Het was hilarisch! 

Vorig jaar was ik nog verkleed als zwangere vrouw (aldus mijn vriendinnetjes) en dronk ik heel de avond spa rood. De day after Ouwe Sunder dit jaar had ik spijt dat ik niet iets meer spa rood had gedronken. O my god, this hangover :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>