1e in Rectavitseries Waregem!

imgp.php-11

Op woensdagavond stond dan toch echt de √°llerlaatste cross op het programma. In het donker reden wij door het centrum van Waregem en dit maakte het wel een hele bijzondere cross. Nog niet eerder had ik deelgenomen aan de wedstrijd in Waregem. Maar ik vond het een erg gezellige afsluiter van het seizoen en ben erg blij met de overwinning.

Turn the lights on!

In het donker koersen is toch echt iets speciaals heb ik gisteren weer ondervonden. Het parcours was volledig verlicht maar alsnog had ik soms moeite om het juiste spoor te kiezen. Naast een grasstrook was het volledige parcours verhard en uitgezet door het centrum. Hierdoor waren er hele speciale obstakels en fietsten wij een trap af van een parkeergarage, door water fonteintjes en een speeltuin heen! Super cool! Ontzettend blij om hier te winnen en zelfs een paard mee te nemen naar huis. Wolf ook weer blij!
imgp.php-10
Foto’s: Photopress.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>