2 jaar!

Na twee heerlijke kerstdagen met veel familie, lekker eten en mooie cadeautjes is Jukka jarig. Jukka vierde gisteren (alweer) zijn tweede verjaardag. Het is zo onwerkelijk dat het alweer twee jaar geleden is dat hij werd geboren. Het is als gisteren als terug denk aan het moment dat hij ter wereld kwam, maar aan de andere kant hebben we samen al zoveel gedaan. We hebben geweldige vakanties gehad met zijn drietjes, veel fijne dingen gedaan, slapeloze nachten gehad en vooral heel veel van Jukka genoten. De clichés die wij te horen kregen toen ons kleine babytje nog in zijn wiegje lag zijn helaas echt waar. Je moet echt genieten van elk moment samen, want de tijd gaat echt heel snel. Ons kleine babytje is alweer 2 jaar geworden, ongelofelijk!

juk (4)

slapen

Jukka’s verjaardag was perfect. We bakten eerst samen een appeltaart en daarna hadden we een hele fijne verjaardag. We deden rustig aan, en Jukka viel zelfs nog in slaap op de bank tussen de visite door. Hij is onwijs verwend, kreeg heel veel cadeaus. Heel de dag speelde hij met de cadeautjes en kindjes op zijn verjaardag, hij heeft genoten. En wij ook.

jukkarick

jukj

Hopelijk hebben jullie ook fijne dagen gehad! Hier was het heerlijk. Geniet van het weekend!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>