7e plaats in DVV Trofee Lille

Denise Betsema in Lille

Zaterdag stond ik aan de start in Lille, waar de laatste manche uit de DVV Trofee werd verreden. Het was een druk bezette wedstrijd en aangezien mijn start weer vanachter zou zijn wist ik dat het een inhaalrace zou worden. Door het smalle en snelle parcours was het lastig om naar voren te komen en moest ik genoegen nemen met de 7e plaats. Met een erg goed gevoel kijk ik terug op deze wedstrijd en had ik veel zin om zondag weer van start te gaan in Merksplas. Helaas werd die wedstrijd zondag door de weersomstandigheden afgelast. 

Drukke wedstrijd

Er stonden meer dan 60 dames aan de start zaterdag in Lille. Vanaf de start was het dus dringen en begon ik aan mijn inhaalrace. Elke ronde stond in het teken van inhalen, maar ik werd regelmatig opgehouden omdat het parcours soms te smal was om te kunnen passeren. Maar bovenal was ik ook echt in mijn element in het zand en kon naast het afzien tijdens de wedstrijd ook nog genieten van deze leuke cross. Elke ronde kon ik iets naar voren opschuiven en dit resulteerde in een mooie 7e plaats. Op naar komend weekend: de Telenet Superprestige in Middelkerke en de cross in Hulst.

Foto: Peter Philipsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>