Over my

Hi! Welkom op het blog DeniesOverseas.

Mijn naam is Denise Betsema en ik 25 jaar oud. Ik fiets op internationaal niveau voor AB Transport Group & Gastropaviljoen XV en.. ik ben moeder! Al mijn avonturen leg ik vast om mijn blog. Leuk dat je een kijkje komt nemen!

Ik woon samen met mijn vriend Sjoerd en kids op het eiland Texel. Ik ben moeder van Jukka Johannes (december 2011) en zijn zusje Wolf Lilou (januari 2014).  

Ooit begon ik mijn blog om al mijn wedstrijd verslagen van het fietsen (wielrennen en mountainbiken) bij te houden. Maar na mijn zwangerschappen en het moeder worden van 2 kindjes stond het fietsen even op een laag pitje waardoor ik ging bloggen over mijn andere interesses: kids, interieur, fotografie en meer. Inmiddels ben ik weer op internationaal niveau aan het fietsen en komen er ook weer vooral fietsverslagen en foto’s voorbij. De meestvoorkomende onderwerpen op mijn blog zijn nu fietsen & familie geworden. Door te bloggen ben ik me bewuster van de dingen om mij heen. Ik vind het leuk om terug te kijken op de kleine en natuurlijk grote dingen uit het alledaagse leven. Het is fijn om deze dingen extra te belichten en vooral niet te vergeten. Ik blog over van alles waar ik blij van word. De kinderen, fietsen en meer! Even kunnen terugbladeren naar wat ik vorige maand deed, of misschien vorig jaar (zelfde wedstrijd of zoon of dochter – 1 jaar geleden..), dat maakt bloggen voor mij zo leuk.

Ik fiets vanaf mijn 10e jaar op de racefiets en een jaar later begon ik ook met mountainbiken. Ik begon met wedstrijden op het het eiland, de Texelse competitie wielrennen en mountainbiken. Al snel ging ik wedstrijden rijden in de kop van Noord-Holland, zoals de Rabotop competitie (Winnaar Rabotop NH: 2008, 2009 & 2015). En vanaf mijn 12e ben ik ook wedstrijden gaan rijden op nationaal niveau. Ik won in 2006 het Nederlands Kampioenschap mountainbiken. In 2011 heb ik gefietst voor het Giant Dealer Team van Theo Schilder. Meer hierover lees je in deze post. Na het seizoen van 2011 dat ik voor het Giant Dealer Team heb gefietst, was ik in verwachting van zoontje Jukka. Twee jaar later werd dochter Wolf geboren, in januari 2014.

Maaaaar vanaf 2015 zat ik steeds meer op de fiets. Na mijn 2 zwangerschappen heb ik heb het fietsen weer fanatiek opgepakt. Na mijn overwinning van de Rabotop competitie 2015, ben ik weer keihard aan het trainen. 2016 is het seizoen waarin ik mijn comeback op (inter) nationaal niveau maakte. En dit heeft gelijk erg goed uitgepakt! Met grote dank aan mijn ouders Bets Fietsen, mijn steun en toeverlaat 😉 Al mijn wedstrijdverslagen kun je lezen onder het kopje ‘Cycling’Mijn resultaten vind je bij de pagina ‘kalender & uitslagen’.

Ik sta altijd open voor toffe samenwerkingen betreft sponsoring etc. Laat het me weten en mail me op: denisebetsema@gmail.com

18955060_10214955083340930_409033412043421745_o
__

Hi! I am Denise and I’m 25 years old. I’m a cyclist, and a…. Mom! I live on the Island Texel along with the love of my life and my 2 little loves. I’m the mother of Jukka Johannes (december 2011) and his newborn little sister Wolf Lilou (January 2014).
Blogging makes me more conscious about my surroundings. I love documenting my life. I blog about everything what makes me happy, especially bikes..