Amsterdam treasures

Vorige week woensdag vertrok ik samen met mijn moeder voor een nachtje naar Amsterdam. Een moeder-dochter uitje zoals je hier kunt lezen. Twee dagen lang de stad bekijken, veel winkels bezoeken en lekker eten. Het was zo gezellig! We sliepen in een prachtige B&B in de Kadoelen in Amsterdam. Zo’n 20 minuten met de pont en we waren bij Centraal Amsterdam. We bezochten onder andere Store without a home (dit is toch echt mijn grote favoriet), Restored, HAY, &Klevering, Shuka en natuurlijk Big & Belg.

bordas

Van boven naar beneden: Hay Kaleido tray, Donna Wilson plate, Flying Tiger plate, Wolvenmeisje Storytiles, IKEA plate, House of Rhym plate, Hay Kaleido tray, Donna Wilson plate 2x

Bij Store without a home kocht ik een tegeltje van Storytiles. Het tegeltje heet ‘Wolvenmeisje’, dus dit tegeltje moest ik hebben. Ons meisje noemen wij namelijk zo vaak, Wolvenmeisje. Mijn favoriete bijnaam voor Wolf. Naast dit tegeltje verkoopt Storytiles nog veel meer prachtige oud Hollandse witjes, beschilderd met de mooiste tekeningen. De tegeltjes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, ik koos het kleinste formaat. Als je ze allemaal wilt bekijken moet je echt even een kijkje nemen op de website van Storytiles.

boardas

wolf12

Wolf draagt: shirt Tinycottons

Voor Jukka kocht ik het boek Atlas. Ik zag dit boek bij Karlijn van het blog Wonderlicht. Het is zo’n prachtig boek, deze moest ik gewoon hebben voor Jukka. Als je meer afbeeldingen wilt zien, Karlijn schreef een heel blogberichtje over dit boek! Zie hier. Op deze regenachtige dag namen Jukka en ik het boek nog verschillende keren samen door. Hij weet inmiddels precies waar tante Lilian en Pippa wonen. Spanje, Nederland, Texel.. Jukka wijst alles aan.

amsta

pirat

Gisteren tekende Jukka samen met zijn nichtje Madelief een tekening op het raam. (met raamstiften hoor!) Ik moest er een zeerover bij tekenen en de twee maakten samen een boot en de zee. Ze waren lang zoet! Echt een aanrader met dit weer. En ja, het gaat er heel gemakkelijk af!

Fijne avond!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>