Bed&Wheels camper trip naar Beringen

17834250_1662281340743035_4924258740560304174_o

Afgelopen zondag stond de eerste wedstrijd het de Benelux Cup op het programma. De wedstrijd werd verreden in Beringen, een parcours over een oude mijn terril. Vorig jaar stond ik hier ook aan start (lees hier) dus ik wist wat ik van het parcours kon verwachten: veel hoogtemeters, lastige rockgardens en veel technische passages. Met de Bed&Wheels camper (lees hieronder meer!) vertrokken wij richting Beringen. De camper parkeerden we op het parcours waarna ik kon gaan inrijden en de kids (met papa) speelden op de klimwand. Het parcours was nog lastiger dan vorig jaar: meer lastige rockgardens en nog meer technische passages. Maar mijn benen voelde goed en ik had er zin in. Maar.. Tot ik een harde val maakte en over de kop sloeg.

17855268_1181627828625978_8654920622957282981_o

Het hele parcours had ik al verkend, waarna ik voor de tweede keer zou gaan verkennen en bovenop de berg hard ten val kwam. Ik sloeg over de kop en liep flink wat diepe schaafwonden en blauwe plekken op. Kleding stuk, helm stuk, bril beschadigd (noooo!) maar gelukkig had ik verder niets ernstigs. De volgende ochtend was de vorm van de dag ervoor totaal omgeslagen. Ik voelde me niet fit en zat niet lekker op de fiets. De dropoff die ik de dag ervoor nog reed heb ik tijdens de wedstrijd overgeslagen, want ik voelde me niet ‘sterk’ genoeg.

Vanaf de start miste ik de kopgroep maar vooral miste ik kracht in mijn benen. Ik voelde me elke minuut minder sterk worden en voelde al gelijk dat het niet mijn wedstrijd zou worden. Met veel pijn en moeite wist ik de 7e plaats veilig te stellen. Totaal niet waarop ik gehoopt had en ik kijk uit naar de wedstrijd van aanstaande maandag: het Benelux Kampioenschap in Nieuwkuijk!

17855587_761120504063692_7849098213882448958_o

 

— En hoewel deze wedstrijd niet verliep zoals ik hoopte, hadden wij desondanks toch een heeeel leuk weekend! Dit kwam natuurlijk doordat het ons eerste Bed&Wheels camper avontuur was. Met een super knusse Bed&Wheels camper vertrokken wij richting Beringen. De kindjes vielen vrijdagavond in slaap terwijl we richting onze camperplaats reden, waarna ze gelijk door gelegd konden worden in bed. De dag erna werden we wakker in Beringen, waar we werden gewekt door een heerlijk ochtendzonnetje. We genoten van het weer en vertrokken naar het parcours. Op het parcours bleven we deze nacht ook slapen waarna we de volgende dag rustig aan konden voorbereiden op de wedstrijd. Heel veel relaxter kan het niet :)

Processed with VSCO with b2 preset

Processed with VSCO with b2 preset

Wil je ons volgende Bed&Wheels camperavontuur volgen? Volg deniesoverseas, Bed&Wheels of #kamperenmetdenise op Instagram!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>