Bed&Wheels Trek Team

bedandwheelstrekteam

Jeeeeej, eindelijk is het zover! Ik mag mijn nieuwe team voor 2017 bekend maken. Dit jaar start ik mijn eigen one-women team. Een individueel team waar Bed&Wheels en Trek Bikes hoofdsponsoren van zullen zijn. Ik ben ontzettend trots om in 2017 voor mijn nieuwe team Bed&Wheels Trek team uit te mogen komen. Met deze sponsoren heb ik de mogelijkheid om écht mijn eigen ding te blijven doen: mountainbiken, veldrijden en eropuit trekken met het gezin!

Bed&Wheels

Met Bed&Wheels was de vrijheid van kamperen nog nooit zo dichtbij.. Via bedandwheels.nl kun je namelijk heel gemakkelijk een camper, caravan of vouwwagen huren voor een korte break of lange vakantie. Je kunt er een kampeermiddel huren van particulieren of van bedrijven. Via de zoekmachine vind je snel een vakantie die bij jou past! Weg van suffe hotels en heerlijk genieten van het buitenleven in de natuur. En dit is natuurlijk een concept wat perfect bij mij en mijn gezin past! Genieten van het buitenleven en erop uit trekken.. Er staan dit seizoen veel wedstrijden op het programma dit wordt mij mede mogelijk gemaakt door een echte Bed&Wheels camper!

BEDANDWHEELS

Trek Bikes

Zoals je hier kunt lezen zal Trek mij dit seizoen voorzien van materiaal. Ik zal dit mountainbikeseizoen te zien zijn op een Trek Procaliber 9.7 WSD. Ik heb voor een 27,5 inch mountainbike gekozen, in plaats van een 29-er. Ik rijd namelijk op een relatief klein frame (15,5) en ben zelf 1.66 m, daar sluiten 27,5′ wielen perfect op aan. Ik ben wendbaar en kan super manoeuvreren op mijn Trek Procaliber 9.7! In het veld zal ik te zien zijn op de Trek Boone SLR. Een carbon crossfiets met carbon Aeolus 3 wielen. Je hebt me er misschien al op gespot afgelopen cross seizoen..

16402876_1028962397210271_3618787867503065686_o

Overige teamsponsoren

RN Vastgoed, dé specialist in het bemiddelen bij het aan- en verkopen van stukken grond in heel Nederland –  zal mij komend seizoen ondersteunen als kledingsponsor van het merk Vitesse. Bets Fietsen verzorgt ook dit jaar weer mijn materialen en voorziet mij van de nodige support. Samen met Bed&Wheels en Trek Bikes zijn dit dan ook de namen die op mijn nieuwe fietskleding te zien zullen zijn. Mijn fietskleding wordt momenteel gedrukt en op 9 april in Beringen zal ik voor het eerst te bewonderen zijn in mijn nieuwe teamkleding!

Partners en sponsors

Naast mijn teamsponsoren wordt ik ook komend seizoen weer ondersteund door Long Distance training, Team Building Texel, Lust for Sport, Sido Sportmassage en de Dorian Foundation! Daarnaast zal MyProtein mij voorzien van sportvoeding en meer. Ik wil al mijn sponsoren en partners onwijs bedanken voor het vertrouwen en kijk uit naar het komende jaar met hopelijk veel mooie resultaten.

Focus 2017

Ik zal mij komend seizoen eerst focussen op het mountainbiken. Vorig jaar heb ik een goede comeback gemaakt en dit jaar zal ik mij ook internationaal willen laten zien. Ik hoop mee te strijden om de eindoverwinning in de Benelux Cup, zal mijn eerste Wereldbekers rijden en verschillende andere wedstrijden in het buitenland. En natuurlijk zal ik ook tussendoor wedstrijden in Nederland meerijden. Verder hoop me te kunnen plaatsen voor het EK en WK mountainbiken, daarnaast hoop ik dit jaar op een mooie podium plaats tijdens het Nederlands Kampioenschap. Na het mountainbike seizoen zal ik me komend jaar meer laten zien in de cross. Het veldrijden was liefde op het eerste gezicht en hier zal ik vanaf oktober fanatiek mee doorgaan. Ik heb ontzettend veel zin in komend seizoen!

Zoals Bed&Wheels zegt: Enjoy the ride!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>