Bijna wedstrijd in Rabotop in het Twiske

Zondag is er weer een Rabotop wedstrijd. Het is de vijfde wedstrijd van de competitie, en wordt verreden in ‘t Twiske. Het is de tweede keer dat er in het recreatiegebied ‘t Twiske een Rabotopwedstrijd wordt verreden. Ik heb er vorig jaar ook gereden, en ik vond het een ┬áleuk parcours. Hier een verslagje van de site van wielervereniging West Frisia over de wedstrijd van vorig jaar:

Rozanne had al haar zinnen gezet op de Rabo Top wedstrijd in Spaarnwoude. Pech in de aanvangsfase kostte haar echter net te veel tijd om de overwinning te apkken. In ‘t Twiske was het echter wel raak voor Rozanne Slik. In de finale loste zij Denise Betsema. De Texelse deed opnieuw goede zaken voor het klassement. Door de derde stek van Laura van Regenmortel naderde zij opnieuw de klassementsleidster. Om het verschil te overbruggen zal de Texelse echter in alle drie de laatste wedstrijden voor Van Regenmortel moeten eindigen. Maaike Broekaart strandde op de vierde plaats.

Ik heb veel zin in zondag, hopelijk weer een podiumplaats na mijn overwinning van de vorige Rabotop in Spaarnwoude. Stay tuned!

210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>