Bike Motion Benelux 2016 snapshots

beurs5

Sinds een paar maanden werk ik in de fietsenwinkel van mijn ouders, Bets Fietsen. Samen met mijn vader bezocht ik – dit keer dus als vakbezoeker, de Bike Motion Benelux. De Bike Motion is een waar walhalla voor alle fietsliefhebbers. Je bekijkt er de mooiste fietsen, accessoires en nieuwste materialen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends op fietsgebied.

beurs4

Nieuwe trends

Fietskleding in verschillende felle kleuren en met opvallende prints.. Dat is de nieuwe trend in de fietskeldingbranche, zoals hierboven het Bontrager Meraj t-shirt. Er wordt veel gebruik gemaakt van fluoriserende kleuren en drukke designs die vaak ook van reflectorische functie zijn voorzien. Er is ingespeeld op de veiligheid en zichtbaarheid van de fietsers op een speelse en hippe manier.

beurs2beurs3

Trendy accessoires

Er zijn ontzettend veel accessoires te zien op de beurs. Van sokken tot brillen, voor ieder wat wils. Een echte eyecatcher zijn de metallic fietsschoenen van Giro. De handschoenen van Hestra zijn ook een vrij nieuw begrip in de fietswereld. Dit handschoenenmerk is ooit begonnen voor speciale houthakkers handschoenen maar maakt nu zijn opmars in fietshandschoenen. Ontzettend hippe én flexibele handschoenen met een vleugje vintage uitstraling.

bears1

Walhalla

Er stonden in totaal 267 fietsen merken/fabrikanten/importeurs op Bike Motion Benelux. Naast fietsenmerken stonden er veel verschillende merken sportvoeding, fietskleding en reisorganisaties op de beurs. Er was veel te zien en te doen, van het gesigneerde tenue van Peter Sagan tot een MTB indoor test-parcours. Ik heb me ontzettend goed vermaakt en veel stands bezocht. Op naar volgend jaar!

beurs6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>