Binnenkijker #2: Babykamer met mint, grijs en oker

Vorige week nam ik een kijkje in de babykamer van een klein prinsesje: Pien! Dit vrolijke meisje is 8 maanden oud en heeft een prachtig babykamertje, ingericht door haar ouders Floor en Arjan. In het kamertje heeft Floor een kleurenpalet toegepast. De kleuren mint en grijs in combinatie met okergeel zie je overal terugkomen in de babykamer.

babykamer mint

princespien1 copy

kamerpien10

Deze vrolijk gekleurde honeycombs zijn in de kleuren van het gebruikte kleurenpalet. De kleuren mint en grijs zie je terug op zowel de muren als in de accessoires. Okergeel wordt nu vooral gebruikt in kleine details maar deze kleur wil Floor vaker laten terugkomen in het kamertje. Deze vrolijke kleuren staan ontzettend mooi met de verschillende zwart/witte accessoires .

kamerpien3

kamerpien8

De combinatie van oud en nieuw geeft het kamertje een gezellige sfeer. De oude lockerkasten heeft Floor voor een schijntje op Marktplaats gescoord en zijn gebruikt in een brandweerkazerne! Bovenop de lockerkast staan twee mintgroene opbergdozen van de Hema. Het houten trapje heeft een vintage look maar deze komt gewoon van de Xenos. De cottons balls zijn o.a. verkrijgbaar bij Cotton ball lights.

kamerpien9

kamerpien7

De schattige en levensechte muurstickers zijn van het merk Kek Amsterdam en zijn een echte aanrader! Er zijn ontzettend veel verschillende dierenstickers verkrijgbaar, te gebruiken in elke combinatie. Floor heeft de stickers op kruiphoogte voor Pien geplakt en het kleine meisje vindt niets leuker dan een rondje langs de diertjes te kruipen.

kamerpientdier

kamerpien66

De inspiratie voor het kamertje van Pien heeft Floor opgedaan via Pinterest en Welke.nl. In de webshop Ohsoprettyparty werd het geboortekaartje van Pien besteld, maar ook een persoonlijke poster en namenslinger. De webshop Gras onder je voeten wordt regelmatig bezocht door Floor. Hier bestelde ze onlangs nog de sterren stickers en de vrolijke papieren opbergzak. Al deze accessoires worden afgestemd op het kleurenpalet dat wordt gebruikt in de kamer. Dit maakt het kamertje tot één prachtig geheel en een heerlijk meidenkamertje.

kamerpien4

kamerpienn

kamerpien5

PS. De verfcode weet Floor niet meer. Wellicht kan de bouwmarkt je helpen als je dit voorbeeld laat zien!

31 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>