You are my wild #22

Na een kleine blog stop hoop ik nu weer verder te gaan. Ik heb het druk met van alles en nog wat. Het bloggen schoot erbij in. Waar ik me vooral mee heb bezig gehouden is school, school en nog meer school. De komende tijd hopelijk weer wat meer tijd voor andere fijne dingen, zoals foto’s maken, bloggen en genieten van mijn zwangerschapsverlof. Over een weekje gaat mijn verlof namelijk alweer in. Deze zwangerschap gaat zo onwijs snel! De weken vliegen voorbij. Nog een klein weekje werken en dan lekker genieten van de laatste dagen samen met Jukka en mijnlief.

juk

juk1

juk2

Ik ga na een paar weekjes er tussenuit te zijn geweest met ‘You are my wild’ verder met de mooie fotoreeks van mijn lieve vriendje. We gingen deze week naar het Eikenbosje, een klein bosje in de buurt van mijn ouders. We zijn over alle omgevallen bomen heengelopen en Jukka verteld tijdens de wandeling de mooiste verhalen over alles wat we onderweg tegenkomen. Het kletsen gaat zo snel, we voeren nu samen heel de dag gesprekjes. Mijn kleine liefde wordt ineens wel heel snel groot..

Fijne avond!X

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>