Verbouwen en studeren

rrr

Lamp: Snowpuppe XL, bordjes o.a House of Rym verkrijgbaar bij blogsponsor Livv Lifestyle. Voor meer bordjes check hier.

Het was even rustig op de blog. Ik moest even hard studeren om een tentamen te halen. En helaas staat dit tentamen, over diagnostiek, vrijdag weer op mij te wachten. Ik zakte helaas, op 2 vragen na voor deze module afsluiting. Ik baalde zo erg, aangezien ik zo goed geleerd had. Het liefste ging ik huilen in een hoekje en ik had geen zin om een vrolijke blogpost te schrijven. Inmiddels is de teleurstelling gelukkig wat afgezwakt en ga ik vol goede moed mijn tentamen herkansen. Want dat kan. Gelukkig (:

aa

gggggf

Tussen het studeren door hadden wij thuis een heuse verbouwing. De muur tussen de keuken en woonkamer is weggehaald. De keuken is nu stukken lichter, en hij lijkt veel ruimer. Heerlijk om zoveel meer licht in de keuken te hebben. Veel mooier is de keuken nog niet geworden, want de weggebroken muur moet eerst nog worden afgewerkt. Ook ziet de overgang van de keukenvloer naar de vloer van de woonkamer er nu erg vreemd uit.

dfgddfffg

Er moet nog heel veel worden verbouwd, geklust en veranderd aan ons klushuis. Elke stap vooruit lijken er tegelijkertijd 2 achteruit te zijn. Telkens kom je weer iets tegen waar je niet op gerekend had. Zo zitten we al 1,5 maand zonder vloer in de bijkeuken, aangezien er onwijze lekkage vanuit de ondervloer bleek te komen. We leven al meer dan een jaar op de ondervloer in onze woonkamer, omdat het subsidie potje van de gemeente ineens leeg bleek te zijn (dus: nog even doorsparen!). Gelukkig wisten we van tevoren een beetje waaraan we begonnen: een 10 jaren project. En hopelijk redden we het in die tijd. Jaar 1 is inmiddels verstreken.

ww

dfgdfg

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>