Clubwedstrijd en een nieuwe winterkalender

wedstrijd1

Zaterdag reed ik weer eens mee met een clubwedstrijd van Wielersport Texel. Het was alweer een poos geleden dat ik hier op het eiland een wedstrijd heb gereden en ik had daarom veel zin om weer eens van start te gaan. Samen met mijn moeder reden wij richting het parcours die was uitgezet op het MAB-club terrein. Er was weer een leuk parcours uitgezet, over de motorcrossbaan, het trail parcours en over de dijk van de autocrossbaan. Het was een snel parcours met de nodige technische passages.

Vanaf de start lag het tempo niet heel hoog en daarom kon ik de eerste 2 rondes meekomen met de eerste 3 mannen uit de wedstrijd. Na zo’n 2,5 ronde werd het tempo flink versneld en besloot ik even rustiger aan te doen. Aan het eind van de wedstrijd kon de nummer 4 bij mij aansluiten maar in de sprint was ik de snelste. Het blijft ontzettend leuk om af en toe eens een clubwedstrijd te rijden, ik heb er deze winter zelfs een paar in mijn winterkalender opgenomen!

wedstrijd2

Mijn wedstrijdkalender heb ik weer geupdated, alle wedstrijden t/m november kun je terugvinden op de pagina kalender. Komend weekend staat er weer een grote wedstrijd veldrijden op mijn kalender, de Superprestige in Zonhoven. Jullie kennen het parcours vast en zeker, die bekend staat om de ‘Kuil van Zonhoven‘. Dit wordt mijn tweede wedstrijd veldrijden, ik heb er ontzettend veel zin in!

wedstrijd3

Kleding: Bets Fietsen / Mountainbike: Trek / Helm: Bontrager / Zadel: SMP / Sokken: The Athletic< Foto 1 + 3: Marijke Huijsman & Foto 2: Jacquelien van der Star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>