Count your blessings

Deze week: fijn om zoveel familie om je heen te hebben. Lillian is voor 1,5 week terug uit Marokko. We hebben heerlijk gegeten en veel gezelligheid. Woensdag kwam Jukka’s prachtige pakketje van Lojadada. Alles staat het zo mooi! Woensdag zijn we gaan surfen en zaterdag zwommen we met zijn drie in het Zwemparadijs Calluna.

foto 5

Blij werd ik zo van alle bloemen om mij heen. En alle lieve mensen. Mooie zin die ik tegen kwam deze week: ik word niet, ik ben. Fijne week!

foto 3 (1)

foto 4

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>