Sponsoring

Zonder sponsoren kan ik geen topsport beoefenen. Daarom ben ik op zoek naar sponsoren die samen met mij de top willen bereiken! De komende 3 jaren zal ik van fietsen worden voorzien door Trek Bikes. Naast deze samenwerking met Trek Bikes ben ik op zoek naar verschillende sponsoren die mij (vooral) op financieel vlak willen sponsoren de komende 3 jaren. Daarnaast zoek ik ook een aantal materiële sponsoren. Heb je hier vragen over? Mail gerust!

Sponsors gezocht!

Gouden sponsor

Je bent ‘gouden sponsor’ bij het sponsoren van een bedrag vanaf €5000,-. Mijn eerste gouden sponsor wordt beloond met een naamvermelding in mijn team-naam. Dus wees er snel bij!

Ben je de 2e gouden sponsor? Niet getreurd, tegenover gouden sponsoring staat een heleboel leuks. Je naam komt op mijn fiets/wedstrijd kleding, vermelding op mijn website, blog en social media, vermelding op mijn sponsorpagina, meedoen aan een mountainbike clinic speciaal voor jouw bedrijf, vermelding op folder en je wordt op de hoogte gehouden met een maandelijkse nieuwsbrief. Voor meer info/ideeën hierover neem gerust contact op!

Zilveren sponsor

Zilveren sponsor ben je vanaf een bijdrage van €2000,-. Wanneer je zilveren sponsor bent wordt je naam vermeld op mijn website, blog en social media, vermelding op mijn sponsorpagina en in de folder, je mag je meedoen aan een mountainbike clinic georganiseerd door mij en wordt je maandelijks op de hoogte gehouden over mijn prestaties.

Bronzen sponsor

Je bent bronzen sponsor vanaf het sponsorbedrag van €1000,-. Hiertegen over staat: naamsvermelding op mijn website, blog en social media, vermelding op mijn sponsorpagina, je mag een mountainbikeclinic bijwonen en je wordt maandelijks op de hoogte gehouden over mijn prestaties.


Overige sponsormogelijkheden

Alle sponsorbedragen, groot op klein.. Alles is welkom! Vanaf€500,- zul je ook bij mijn sponsoren komen te staan op mijn website. Maar ook zullen mijn overige sponsoren vermeld worden (bij goedkeuring) op mijn website en blog als ‘overige sponsor’. Ook wordt je op de hoogte worden gehouden met een maandelijkse nieuwsbrief.
Daarnaast is het mogelijk om een maandelijkse bijdrage vanaf €10,- te leveren. Je zult op de hoogte worden gehouden over mijn prestaties met een maandelijkse nieuwsbrief.

 

Heb je zelf leuke ideeën wat betreft het sponsoren van materialen en/of diensten. Ik sta natuurlijk open voor leuke samenwerkingen en denk graag mee om te kijken wat wij kunnen betekenen voor elkaar!