Dark days before Christmas

Wat een donkere dagen voor kerst. Maar de kortste dag is geweest! Ik vind het zo lastig om nu heldere foto’s te maken. Wanneer de zon eventjes doorkomt probeer ik snel een foto te maken, van onze kerstboom! Jukka en ik kochten deze week een heuse kerstboom, voor de aller aller eerste keer. En wat is het leuk om een echte boom in huis te hebben. Al is het geen echte Nordmann, ik vind het een mooi boompje. En wat ruikt hij heerlijk! Jukka en ik besloten de boom op een krukje te zetten zodat kleine Wolf er niet bij kan komen. Samen tuigden wij de boom op en Jukka mocht de stekker in het stopcontact steken. Wat was hij trots! En ik ook wel een beetje..

bom

De kerstversiering die wij hadden, is bijna allemaal gesneuveld tijdens de verhuizing. We gingen het dorp af op zoek naar leuke versiering, maar deze was ver te vinden. Uiteindelijk kochten we onze kerstversiering voor de halve prijs bij de Blokker. Voor minder dan 10 euro hingen wij de boom bijna vol. We vinden eigenlijk dat er nog wel een beetje meer bij kan, maar dat komt volgend jaar wel. Alle leuke kerstspullen waren namelijk al verkocht bij de winkels hier.

vanmar

juk1

Kandelaars: Sostrene Grene,Kerstkaart: Vanmariel, hangers: Kerstswap. Jukka draagt: Trui Popupshop, broek H&M

De komende week wordt een drukke week. Voor iedereen maar ook voor Jukka. Jukka viert ‘3e kerstdag’ namelijk zijn 3e verjaardag. Wat vind hij het spannend! Wij maakten vandaag samen de uitnodigingen en Jukka kijkt nu al uit naar zaterdag. Hij wordt ineens zo groot. Maar echt groot; lang, breed, stoer.. Kortom, een echte knul.

Fijne nieuwe week!

PS: Doe je ook mee aan de Stendig giveaway? De winnaar wordt woensdag bekend gemaakt.

11 Comments

 • Danielle says:

  Ik vind het een prachtige boom! En toch wel leuker he, een echte? Doen wij ook weer sinds Jip em heeft heeft toch wel zijn charme! Fijne dagen alvast! Xx

 • Ageeth says:

  Wat staat Jukka mooi op de foto!
  Fijn gezinsmoment zo’n kerstboom wanneer je (jonge) kinderen hebt.

 • Stephanie says:

  Zo fijn he een echte kerstboom! Ik vind deze ook altijd zo lekker ruiken :) En wat is Jukka groot geworden! Wauw al bijna 3, hoera!

 • Ruth says:

  Alvast gefeliciteerd! En dat licht…. dat is heel erg herkenbaar.

 • Laura says:

  Dat bloempotje met gezichtje erop is te leuk :)

 • Alet says:

  Ik vind je foto’s mooi licht geworden. Die van mij van gisteren zijn niet zo licht. Inderdaad moeilijk hoor.
  Ik ben toch echt wel voorstander van de echte kerstboom, de geur hoort bij kerst vind ik.
  Mooie foto van Jukka, en alvast van harte!
  Fijne feestdagen daar.
  Groetjes
  Alet

 • Tja, hier in huis is het de laatste tijd ook moeilijker om mooie lichte foto’s te maken. Maar die van jou zijn toch prima gelukt!
  Alast proficiat met jullie kleine, grote man :-)

 • Judith says:

  Het lijkt me heerlijk een echte kerstboom in huis! Die van jullie ziet er mooi uit hoor, erg leuk detail ook die pastelkleurige slinger.
  Een extra leuke feestdag om naar uit te kijken dus! Jukka is inderdaad al een grote knul, alvast heel veel plezier met kerst & op Jukka’s verjaardag! X, Judith

 • Karlijn says:

  Wat ruikt een boom lekker he?! Ik ben nu net bij mijn ouders en daar staat ook een mooie boom. Wel jammer dat ik niet heb kunnen helpen met het optuigen van de boom, volgend jaar weer :)

 • judith says:

  Wat zonde dat bijna alle versiering verloren is gegaan met verhuizen… maar ik vind je boom wel erg mooi zo, lief en subtiel.
  En over het licht, pfff ik ben er al zo klaar mee, haha! Vind jouw foto’s trouwens enorm helder hoor! X

 • Pascale says:

  Jeetje joh, op de een of andere manier ben je uit mijn bloglijst via blogger verdwenen want ik volgde je wel altijd! Enfin, blij je blog weer gevonden te hebben. Wat een kleurrijk huis heb je en wat leuk om samen met je zoontje de kerstboom op te tuigen. Volgend jaar maar vroeg inkopen voordat het weer de winkel uit is gevlogen. Fijne gezellige dagen met je gezin! Pascale X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>