De beste Instagram hashtags voor fietsers! #deel1

Schermafbeelding 2017-03-08 om 20.12.03

Instagram is een super inspirerend platform waar ik elke dag wel even te vinden ben. Op mijn Instagram account Deniesoverseas post ik foto’s van alles waarmee ik me bezig houd. En dat is voornamelijk: BIKES & BABY’S! Instagram staat bekend om zijn hashtags, maar welke hashtags gebruik je als het over BIKES ofwel fietsen gaat? Ik zette mijn 10 favorieten hashtags voor fietsers op een rijtje!

1: #outsideisfree

Deze hashtag gebruik ik denk ik het meeste. Outside is free, is een hashtag die je trouwens ook voor andere sporten of momenten kunt gebruiken, maar dit is mijn meest favoriete.

Yestergrammi 💓🚲☀️ #bikelife #horsesofinstagram #hogeberg #outsideisfree #ridebontrager #trekbikes

Een bericht gedeeld door bikes & babys – Denise Betsema (@deniesoverseas) op

2: #bikelife

De hashtag bikelife is natuurlijk een erg breed begrip. En daarom ook zo’n handige hashtag om te gebruiken, want hij kan eigenlijk bij elke fiets foto geplaatst worden.

All about last weekend! 🙈 #trekboone #trekbikes #wolflilou #bikelife #mudrace #momsridebikes #sphoogstraten 📸: Kristof Bruers Een bericht gedeeld door bikes & babys – Denise Betsema (@deniesoverseas) op

3: #foreverbuttphotos

Ja, veel over deze grappige hashtag hoef ik eigenlijk niet te zeggen. Als er maar een beetje bil te zien is, zet je deze hashtag neer.

5: #bikeselfie

Iedereen uit mijn vriendenlijst plaats ze: selfies op de fiets! En natuurlijk is ook hier een speciale hashtag voor. Zelf gebruik ik hem ook maar al te vaak haha (:

6: #wymtm

De eerste keer dat ik deze hashtag zag moest ik even denken.. WYMTM? Wat? Maar IDK – Google it.. Dus, zo gezegd, zo gedaan en een nieuwe fietshashtag rijker. Want wymtm betekent natuurlijk: What you missed this morning!

🚲💕 #trekbikes #procaliber #mybike #newseason #newbike #loveit #wymtm Een bericht gedeeld door bikes & babys – Denise Betsema (@deniesoverseas) op

8: #kitspiration

Ik houd onwijs van mooie fietskleding. Dus natuurlijk is deze hashtag er eentje die ik regelmatig bekijk en zelf toepas. Dit is namelijk dé hashtag om inspiratie op te doen voor fietskleding.

9: #cxiscoming

Deze hashtag mag je eigenlijk vanaf eind februari tot en met september gebruiken.. Deze hashtag staat voor mijn nieuwste fietsdiscipline: Cyclocross is coming! Vooral aan het eind van de zomer begint deze hashtag populair te worden, dan beginnen de crosskriebels natuurlijk flink op te spelen!

10: #babesridebikes

Deze hashtag hoort natuurlijk bij het super leuke account van: Babes ride bikes. Een ontzettend leuk account met foto’s van babes on bikes! Maar natuurlijk voor iedere babe op de fiets ook te gebruiken, en wie weet wordt jouw foto wel gebruikt door het grote Babes ride bikes account!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>