De fiets meenemen met de Thule reiskoffer

thule1

Toen wij de vakantie naar Bonaire hadden geboekt was het eerste waaraan ik dacht.. Maar hoe ga ik  mijn fiets meenemen? Al snel kwam ik uit bij de fietsenkoffer van Thule. Deze super handige en comfortabele reiskoffer voor je fiets is echt een uitkomst wanneer je de fiets mee wilt nemen op vakantie. De koffer is gemakkelijk mee te nemen, en je fiets zit erg stevig en veilig opgeborgen in deze reiskoffer. De musthave voor jouw fietsvakantie!

De Thule RoundTrip Pro XT fietskoffer

Thule heeft een drietal fietskoffers waarvan ik de RoundTrip Pro XT fietskoffer heb gebruikt. Dit is een fietskoffer met zachte buitenkant, maar toch ontzettend stevig. De koffer heeft een geintegreerde fietsenstandaard waardoor het een stuk gemakkelijker is om op vakantie je fiets weer in- en uit elkaar te halen. Ideaal! Daarnaast is hij gemakkelijk op te bergen door de zachte buitenkant, want de koffer is opvouwbaar. Verder is er voor alles gezorgd: wieltassen, steekasadapters en is hierdoor geschikt voor de meeste racefietsen, mountainbikes en crossfietsen. Super handig!

thule2

Fietsen op Bonaire

Eenmaal de fiets uitgepakt ben ik de volgende dag – met jetlag maar dat mocht niet baten! – gelijk een rondje gaan fietsen met mijn vader. My oh my, wat was ik onder de indruk. Cactussen overal, mooie gravel wegen, tropisch weer, altijd een helderblauwe oceaan vlakbij en de nodige hoogtemeters. Mijn trainingen heb ik op Bonaire dan ook heerlijk kunnen doen. Rondjes samen met mijn vader of alleen, het was zo heerlijk! De De Thule RoundTrip Pro XT fietskoffer staat alweer klaar, want mijn volgende echte trainingskamp locatie ben ik alweer aan het uitzoeken!

denisebetsemabonaire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>