DeFeet fietssokken – en accessoires

defeet1

Our Rating

9

DeFeet fietssokken & accessoires

Vorige week ontving ik wel een heel leuk pakketje, van het merk DeFeet. Ik volg DeFeet op Instagram en ben erg blij met hun support. In het pakketje zat genoeg fietskleding- en accessoires om deze cross winter mee door te komen. Voortaan zal ik dus nog een stukje meer zichtbaar aan de start van de crossen verschijnen, want met DeFeet val je wel op!

Duurzaamheid

DeFeet komt uit Amerika en bestaat al meer dan 25 jaar. Sinds 1992 maakt DeFeet hoogwaardige sportkleding accessoires, maar zij wilden het anders doen dan de rest van de sportmerken. Als eersten op de markt maakten zij gebruik van recycling. Duurzaamheid staat voorop bij DeFeet en van gerecycled plastic worden DeFeet items geproduceerd. Wist je bijvoorbeeld dat er 3 plastic flessen nodig zijn om een stel sokken te produceren?

defeet2

Fietssokken en accessoires

Been- en armwarmers, handschoenen, baselayers en (over) sokken vind je allemaal bij DeFeet. DeFeet staat bekend om hun toffe designs en opvallende accessoires. Ik houd erg van opvallende fietskleding en accessoires en vind het dan ook ontzettend leuk om hun items te mogen promoten. Val je ook graag op? Of zoek je een bijpassende kleur fietssokken- of accessoires? Neem dan eens een kijkje in hun webshop.

25438970_533937636963196_4819324865867709069_o

Foto 3: Jordi de Ryck

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>