Did it in Spaarnwoude!

De vierde Rabotop werd verreden in Spaarnwoude, naast Snow Planet. Rond de ski heuvel, en het mountainbike parcours was een leuk rondje uitgezet. Het parcours was iets anders dan de voorgaande jaren, er was een klein stukje klimwerk bijgekomen. Doordat het heel de nacht had geregend was het parcours ontzettend nat, modderig en glad geworden. Hierdoor startte wij bij de dames met een klein deelnemersveld.

Ik had het parcours niet ingereden waardoor het eerste rondje even opletten was. Maar desondanks had ik al het eerste rondje een voorsprong van enkele minuten opgebouwd ten aanzien van de nummer 2 in de wedstrijd. Deze voorsprong werd alleen maar groter gedurende de wedstrijd. Er werd mij al door het publiek toegejuicht dat mijn moeder mijn sterkste concurrent was. Ze zat dan wel minuten achter me, maar reed wel op de tweede plaats! Dit betekende dat ik op het podium stond samen met mijn moeder! Ik op de eerste plaats, en mijn moeder op de tweede plaats. Dit betekend ook dat ik weer kans meer ga maken op de eindoverwinning van de Rabotop. De volgende wedstrijd is in ‘t Twiske op 14 november.

denis

stoere mama!

mama

dnise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>