Dikke vette neefjes en nichtjes liefde

mad1

Sinds bijna een jaar wonen mijn zwager & schoonzus + de kindjes op het eiland. Jukka en Wolf hun nichtjes en neefje zijn de allergrootste speelkameraden. Jukka is even oud als zijn nichtje Madelief, en Wolf en Mannes schelen 8 maanden. Het is zo leuk om de kinderen samen te zien opgroeien. We wonen zelfs nog geen kilometer bij elkaar vandaan. Vandaag paste ik op de stoere Mannes (die ontzettend op Wolfje lijkt, vind je ook niet?) en zijn zus Madelief. Terwijl Wolfje sliep maakte ik wat foto’s van de kindjes.

mannetje

mad23

juk1

man2

De foto’s maakte ik met mijn nieuwe camera, een Nikon D7100. Ik ben veel aan het oefenen, want wat heeft deze camera onwijs veel functies! Zoveel meer dan mijn oude D3200. Ik heb mijn 50mm lens gebruikt, maar ik ben druk aan het sparen voor een zoomlens. Als jullie nog tips hebben voor een nieuwe lens, let me know! (:

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>