Dit heb je gemist bij Trek World 2018

trek1

Afgelopen weekend was het weer zo ver: Trek World! Een dag vol prachtige fietsen en accessoires. En niet alleen zijn deze fietsen te bekijken, deze kunnen ook getest worden op het parcours rondom Trek Bikes Benelux HQ! Prachtige mountainbikes en racefietsen maar ook e-bikes en stadsfietsen, tussen het ontzettend ruime Trek assortiment raak je niet uitgekeken!

Trek World 2018

Dit jaar vertrok ik samen met mijn vader naar Trek World in Harderwijk. Zondag staat er meestal een duurtraining op mijn programma en daarom vertrokken wij niet met de auto, maar op de racefiets! Vanaf Texel namen wij de boot van 7 uur om op de fiets richting Harderwijk te gaan. Het was een barre tocht met harde wind, maar de gezellige dag bij Trek World maakte het helemaal goed.

trek11

trek8

Nieuwe modellen Trek Bikes

Tussen alle verschillende soorten fietsen heb je natuurlijk altijd je favorieten. Een opvallend nieuw model vond ik dit jaar de UM2+ Stagger: een sportieve maar super trendy e-bike voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer. Ik maakte een testrondje op deze prachtfiets. En wauw.. Wat een aanrader. Ik voelde me comfortabel, maar toch snel en direct. Daarna ging ik ook een rondje op de Powerfly 5, een elektrische mountainbike. Rondom Trek Bikes Benelux werd een mountainbike parcours uitgezet waar je met deze e-MTB overheen vliegt! Wat een gave ervaring!

trek10

trek5

trek9
Racefiets crush

Stiekem orienteerde ik mij alvast voor een nieuwe racefiets. Op mijn huidige Trek Domane heb ik inmiddels al heel wat kilometers afgelegd en volgend jaar wil ik toch echt een nieuw exemplaar gaan aanschaffen. Aangezien je op Trek World verschillende modellen racefietsen kunt testen leek dat mij een logische eerste stap in mijn zoektocht naar een andere racefiets. Ik maakte een testrit op de nieuwe Domane, Emonda en Madone. Na een aantal rondjes over het wegparcours rondom Trek Benelux HQ wat het duidelijk! Mijn favoriete racefiets is de Trek Madone 6 DISC. Deze fiets was niet alleen een pareltje om te zien maar fietste ook nog eens enorm goed. Stijf, wendbaar en snel.. De Trek Madone DISC gaat op mijn wishlist!

trek3

trek4

trek2

trek7

trek6

Wilt je volgend jaar ook naar Trek World? Er staat nog geen datum vast, maar houd rekening met een datum rond half augustus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>