Doei Bed&Wheels!

Bedandwheelscamper

Mijn hoofdsponsor van dit mountainbikeseizoen zal jullie vast zijn opgevallen: Bed & Wheels. Via Bed&Wheels huur je heel gemakkelijk een camper, caravan of vouwwagen direct bij de eigenaar op heel veel locaties in Nederland en ook in het buitenland. De manier om er eens op uit te trekken met een camper bijvoorbeeld. Afgelopen seizoen hebben wij verschillende reisjes gemaakt met onze Bed&Wheels camper en wat was dit een ontzettende leuke ervaring. Kijk je nog eens mee op onze reisjes met Bed & Wheels?

Eerste trip met Bed & Wheels camper

Ons eerste camper reisje was naar het Belgische Beringen waar ik de eerste wedstrijd uit de Benelux Cup reed. Het fijne aan een camper mee naar de wedstrijd is dat je een dag (of weekend!) van tevoren aan het parcours kunt parkeren en hier gewoon kunt overnachten. Wij stonden namelijk gewoon op het terrein aan het parcours en niet op een camping. We hadden genoeg stroom en water om het weekend door te komen, dus werkte uitstekend. Het kamperen is natuurlijk hartstikke gezellig, maar voor de wedstrijd kon ik me ook even terugtrekken in de camper. Ben je benieuwd hoe mijn wedstrijd in Beringen is gegaan? Dat lees je hier. Na deze trip waren Sjoerd & ik super enthousiast. Wat is kamperen ontzettend leuk en wat is zo’n camper handig. Zeker iets om voor te sparen.. Maar tot die tijd is Bed & Wheels een prima oplossing!

cambw

Kamperen in de natuur

Wat ik het leukste vond aan onze Bed & Wheels trips (bekijk ook eens #kamperenmetdenise) is dat je dichtbij of in de natuur bent. De kindjes waren steeds mee met de camper en zij konden vanuit de kamper zo de natuur in rennen. Beestjes zoeken, bomen klimmen en lekker ravotten. Zelf fietste ik vanuit de camper zo het bos in om te trainen. Onwijs leuk en het is een mooie manier om veel tijd in de natuur door te brengen samen met de kids. Zoveel natuur zie om je heen heb (ik) normaal gesproken niet! Natuurlijk moet je niet vergeten dat je  ook wel een stukje moet rijden om de leukste plekjes te komen, maar soms zijn die dichterbij dan je denkt!

jukkabw

Bed & Wheels Trek MTB team 2017

Afgelopen seizoen heb ik voor mijn eigen Bed & Wheels Trek ‘One woman team’ gereden en ik kijk terug op een mooi seizoen. Als hoogtepunt won ik afgelopen MTB seizoen het eindklassement van de Benelux Cup maar daarnaast sleepte ik ook vele podiumplaatsen en overwinningen binnen. De overwinning in de seizoensopener in Berlicum was ook een overwinning die ik niet snel vergeet. In de eerste wedstrijd van het seizoen is het altijd spannend om te kijken waar je staat. Als je met een overwinning het nieuwe seizoen in gaat kan die eigenlijk al niet meer stuk!

20045671_1646776488680230_7778962140993187884_o (1)

Doei Bed & Wheels!

Inmiddels is het cyclocross seizoen begonnen en ga ik verder met mijn nieuwe hoofdsponsor: AB Transport Group Texel. Hier lees je binnenkort nog iets meer over. Natuurlijk zullen we de camper nog wel eens missen en Maar Bed&Wheels gaan we zeker nog eens terug zien! Want een leuke kampeervakantie gaat er vast en zeker nogmaals van komen. Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>