Kerst sferen

Lieve Jukka was vannacht zomaar een nachtje uit logeren. Hij sliep bij opa en oma en werd vanmorgen vroeg weer thuisgebracht. Ik maakte wat foto’s, sliep een beetje uit en heb een beetje gestudeerd. Het is hier op het moment verder onwijs druk met leuke dingen waarover ik later meer vertel.

beest

De soldaatjes op het plankje zijn naar idee van Anki van . Ik kocht ze lang geleden op de rommelmarkt en verfde ze deze week eindelijk. De boeken zijn allemaal van Uitgeverij Snor. Sjoerd kreeg van Jukka het bovenste boek voor zijn verjaardag; Daarom, en meer diepzinnige kindervragen.

bom

kerst

Het kitsche witte kerstboompje van vorig jaar is weer van zolder gehaald. Jukka pakt continu ‘pop’ eruit, waarmee hij het blote engeltje bedoeld. Samen met Jukka maakte ik een tekening op het kastje. Een hele klus. Ik mocht tekenen en Jukka was bezig om alles gelijk weer te wissen. Uiteindelijk is de halve boom het resultaat :)

neusje

De neushoorn stond al een hele tijd op een kastje te wachten tot ik hem zou gaan beschilderen. Eindelijk kocht ik de geschikte verf en nam ‘neusje’, zoals Jukka hem noemt, eindelijk eens onder handen. Ik deed wat idee├źn op via Pinterest.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>