Een erkerbank in onze jaren 30 woning!

erkerbank2

VLNR: Vaas en huiskasje IKEA, draadmand Present Time, opbergzak Ferm Living, kussen Fine Little day en Luckyboysunday

Vanaf het moment dat wij ons huis kochten waren wij verliefd op de erker. De erker zorgt voor extra ruimte en een gezellige doorkijk in de straat. Toen ik op Instagram het erkerbankje van Jacoline tegenkwam was ik gelijk verliefd. Het bankje is ontzettend handig, hij is namelijk ook te gebruiken als kinderbureautje. Het maken van een bank stond inmiddels al een hele tijd op ons wensenlijstje en toen ik te horen kreeg wat mijn verjaardagcadeau was sprong ik een gat in de lucht! Ik kreeg van mijn ouders en oma’s gewoon een erkerbank cadeau!

erkerbank

disndsag1

(Hierboven een petje van de Thrill Grill uit Haarlem. Een geweldige hamburgerzaak waar wij afgelopen weekend de meest heerlijke burgers aten!)

Vorige week kwam timmerman Dirk – degene die ook heeft geholpen bij onze verbouwing, een geweldige man –  onze bank timmeren. We zijn ontzettend blij met het resultaat. De bank zorgt voor ontzettend veel extra zitruimte en de kindjes spelen non-stop aan hun nieuwe ‘bureau’. We zullen een dun kussen laten maken in vorm van de bank, zodat je geen last krijgt van een ‘houten kont’ haha! Ook staan er nog wat nieuwe sierkussens op onze wishlist, hier later meer over!

erkerbankwolf1 erkerbernka

 

Geniet van de nieuwe maand, hopelijk veel voorjaarszon in maart!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>