Een nieuw bed en dekbedovertrek :)

wolfnsurk

Wolf slaapt sinds een aantal nachten in een ander bedje. En bij een nieuw bed hoort natuurlijk nieuw beddengoed! Samen met onze kleine prinses Wolf zocht ik een nieuw dekbedovertrek uit bij Bedsupply. We kozen uit een ruim assortiment beddengoed het prachtige prinsessen overtrek van Snurk uit. Het nieuwe bedje van Wolf is iets groter dan een ledikant maar iets kleiner dan een normaal 1-persoons bed, het overtrek is dus nog iets te groot maar het staat ontzettend schattig.

sur

Het metalen bedje van Wolf kregen wij van mijn schoonouders. Lang geleden nam mijn schoonmoeder het bedje over van Het Rode Kruis,  deze metalen bedjes werden gebruikt als ziekenhuis bedjes. Het bedje stond jaren bij hun in de schuur tot wij hem kregen. Wij gebruikten het bedje als logeerbed maar inmiddels staat hij dus permanent Wolf haar kamertje.

wolfsnurk wolfi

Wolf is helemaal in haar element onder het Snurk overtrek. Ik schreef in het online magazine Mamalifestyle al eens een artikel over Snurk. Jukka slaapt onder het brandweermannen overtrek en Wolf is ontzettend blij met haar prinsessen variant, aangezien ze helemaal in haar prinsessen periode zit (zegt Elsa jullie iets….?)

wolfja

Deze blogpost is in samenwerking met Bedsupply.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>