Een warme winter met Buff headwear

Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a8 preset

Our Rating

8 Buff headwear

Our rating

Het is inmiddels al bijna januari en hoewel het nog niet Ć©cht koud is geweest is het soms geen pretje op de fiets. Koude temperaturen, gure wind en regen.. Daarom kan ik in de winter niet zonder mijn Buff headwear. Winterproof de fiets op is super easy met Buff items!

Warm met Buff

Hoewel je het weer natuurlijk nooit in de hand hebt.. Kun je jezelf wel kleden naar de weersomstandigheden. Met de juiste winteroutfit hoef je het echt niet koud te hebben op de fiets. Mijn meest gebruikte winteressential is toch echt mijn Buff headwear! Er bestaan verschillende Buffs, speciale Buff neckwarmers maar ook Buff bandana’s. De laatste kun je zowel gebruiken als neckwarmer als bandana. Als het echt heel koud is kun je de Buff neckwarmer en bandana zelfs combineren. Ik vind het altijd ontzettend fijn om een warme nek en warme oren te hebben, daarom maak ik veel gebruik van mijn Buffs. Buffs zijn er in alle soorten en maten, je vind je allemaal in de online webshop van Buff!

blog2

xo Denise

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>