Enduro met mams

Zondagochtend reed ik de koppel Enduro samen met mijn moeder. Een koppel Enduro is een 2 uur durende ‘uithoudingsproef’ die je samen met een andere renner rijdt. Wat het precies inhoud kun je hier lezen.Om tien uur begon ik al eerste van ons koppel aan de Enduro. Mijn moeder en ik hadden van tevoren afgesproken dat we maar 1 keer (op de helft) zouden gaan wisselen in verband met het ontzettend koude weer, en de harde wind. Het was een lang parcours; het eerste deel door het bos over de paardenpaden, singletracks en het reguliere mountainbikepad, het andere deel reden we over de weg richting strandafslag paal 15, en daarna weer terug het bos in. Door de wind was het stuk terug richting het bos het aller zwaarste. Op het begin van deze Enduro had ik zware benen, maar al snel ging het stukken beter. Ik fietste continu in een groepje met 3 renners. Na het uur fietsen heeft mijn moeder me afgelost en zijn we al eerste dameskoppel gefinisht en als elfde in totaal.

Vorig jaar reed ik ook samen met mijn moeder de koppel Enduro.

Foto’s met dank aan Benno Dros 


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>