Er was eens een man met een hamer tijdens de Beneluxcup in Kluisbergen..

21014046_1395163143870639_3762311421107762909_o

Zondag stond de 5e wedstrijd uit de Ssangyong Beneluxcup op het programma in Kluisbergen. Een wedstrijd die voor mij totaal anders verliep dat gehoopt.

Na de startklim stond hij al op mij te wachten.. Na zo’n 900 meter klimmen tot zo’n 12% en met nog 5 rondes te gaan kon ik er niet omheen. Daar was ‘ie dan: de man met de hamer.. Nog niet eerder in mijn carri√®re heb ik met ‘m te maken gehad en liever had ik dat zo gehouden. Maar zondag was er niets aan te doen. Ineens was ‘ie er en ik kon er niet aan ontkomen. Hoe je het ook wilt noemen; de man met de hamer tegenkomen, geparkeerd staan, niet rond komen, harken, pap in de benen, eraf gepierd worden, vierkant draaien, een wapper krijgen of een hongerklop.. Het kwam er gewoon op neer dat ik niet meer vooruit te branden was. Ik kreeg mijn benen gewoonweg niet meer rond. 6 plaatsen lager¬†eindigde ik dan ik had gehoopt. *&$!@#@#%$#

Dit was met stip mijn aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller slechtste wedstrijd e-ver. Waar dit aan te danken was; vakantie, voeding, mijn uit de handgelopen inrijdsessie (lees: verdwalen), niet in vorm zijn of weet ik veel wat. Ik weet het niet. Ik kijk alweer uit naar de volgende wedstrijd, want die.. kan alleen maar beter gaan. Shit happens.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>