Familietrip naar Twello

img_5579

Voor de tweede keer op rij vierden wij afgelopen oud&nieuw samen met de familie op vakantie. Mijn schoonouders vierden hun vakantie in Twello en werden rondom new years eve opgezocht door alle kids en kleinkinderen. Het werd een ontzettend gezellig familieweekend en ik genoot er de laatste dagen van mijn rustperiode. Samen met mijn schoonvader & zwager stapte ik nog op de crossfiets om het Apeldoornse bos te verkennen.

Samen met de Jukka staken we heel wat vuurwerk af. We begonnen met sterretjes, maar al snel werden ook samen met papa vuurpijlen afgestoken. Het was mooi maar koud weer, dus warmden we op met een kopje thee en warme oliebollen! Het hele weekend was een feestje met veel gezelligheid en heerlijk eten. Ik kan me nu alweer verheugen op volgend jaar.. 😉 Maar nu eerst: #backontrack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>