Familymtrip naar Denemarken

blog7

Inmiddels zijn we alweer eventjes (4 weken!:O) terug van onze fijne vakantie naar Denemarken. Onverwachts vertrokken we in de eerste instantie voor een lang weekend naar Denemarken. We hadden het hier zo naar ons zin dat we er 8 dagen van maakten, want wat was het leuk! Van Langeland tot Billund, we reisden door heel Denemarken en wat is Denemarken een prachtig land om samen met kids te ontdekken. We hadden erg goed weer, dit maakte het natuurlijk ook wel heel fijn.

 

blog2

Via Airbnb kwamen wij in toevallig op Langeland terecht. Wij boekten weer eens super last-minute dus er waren erg weinig huisjes beschikbaar, tot er ineens een nieuw huis opdook. Een prachtige villa op een Deens eiland, het zag er bijna te mooi uit om waar te zijn. En met nul recensies vond ik het ook wel een beetje spannend, maar wat was het perfect. Een villa die werd gebruikt als vakantiehuis door een ouder echtpaar, ontzettend ruim en heel veel speelgoed- en ruimte voor de kinderen. We verbleven hier 4 dagen en eigenlijk hadden we nog veel langer willen blijven. S’morgens vroeg plukten we vers fruit uit de tuin en s’middags gingen we lekker naar het strand of wandelen. En aan het eind van de middag trokken Sjoerd en Jukka er steeds op uit om te gaan vissen, Jukka raakte er niet over uitgesproken.

blog8 blog9

We hoopten dat we de villa nog een paar dagen extra konden boeken maar helaas kon dit niet meer. Na een zoektocht op Airbnb kwamen we uit op een mooi kindvriendelijk huis in Hejls. Dit huis was ook weer echt boffen! Een enorme viking speeltuin voor de kinderen en een ruim huis met ontzettend veel speelgoed. Het was een groot speelparadijs. Dit huis stond in een rustige woonwijk en was in de buurt van het strand maar ook van 2 leuke steden. We bezochten de stad met een tussenstop op het strand. Zo heerlijk! En het fijne van de stranden in Denemarken is dat het kilometers lang heup-hoog is. Voor de kinderen echt perfect!

blog12blog6blog5

Het was echt een ontzettend leuke last-minute vakantie, en we gaan zeker nog eens terug naar Denemarken. Het viel ons trouwens alles mee wat betreft de prijzen. Denemarken staat erom bekend dat boodschappen duur zijn, maar als je geen A-merken koopt valt het erg mee. De groentes en fruit zijn wel prijzig, maar deze kochten we ook gewoon langs de kant van de weg voor kleine prijsjes!

blog10 blog4 blog1

Als ik al deze foto’s nu weer terug zie krijg ik echt heimwee! Naar deze fijne vakantie, het mooie weer en zoveel family time. Al onze reisjes zijn te volgen op mijn Instagram onder de hashtag #familymtrip. Van reisjes in verband met fietswedstrijden tot weekendjes weg, die staan allemaal weergeven onder deze hashtag. Mijn lievelings!

blog13

blog14

blog15

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>