Ferm Living Spear opbergmand

Weten jullie nog dat ik meespeelde met het ‘Woonwonder contest‘ van Stylefruits? Vorige week kreeg ik een berichtje dat ik op de derde plaats was geëindigd. Ik won een prachtige opbergmand van Ferm Living. Ferm Living is een van mijn favoriete merken en een opbergmand stond al een tijdje op mijn wishlist voor op de speelkamer. Gisteren werden we flink verwend. De postbode kwam wel met 2 pakketjes aan de deur, de opbergmand en een nieuwe Mini Rodini jas voor Wolfje.

speelkamer

speelkamer2

Kleine Wolf is zo blij met haar nieuwe jas. Het meisje houd ervan om zich te verkleden en doet het liefst elke vijf minuten iets anders aan. Maar toen zij haar nieuwe jas eenmaal aan had, toen mocht hij echt niet meer uit. Wolf heeft haar flamingo roze (of is het meer perzik? Ik ben kleurenblind.. Ja echt!)  Mini Rodini jas gisteren bijna de hele dag aangehad. Zo lief!

speelkamer3

Onwijs bedankt voor de stemmen op ons woonwonder! De opbergmand van Ferm Living staat inmiddels op de speelkamer en is ideaal voor alle rondslingerende spulletjes. Hopelijk denken de kindjes er ook zo over! Fijne avond!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>