Foto’s Tour de Lasalle Texel

Ooit begon ik mijn blog om mountainbike en wieler verslagen op bij te houden. Langzaam is dit veranderd naar een blog over intereur, kids en ons eilandleven. Maar soms komt er nog wel eens een wedstrijdverslag langs, of zoals vandaag: sportfoto’s. Ik maakte foto’s van de Tour de Lasalle, een vierdaagse wielerwedstrijd. Samen met mijn ouders (zie foto!) nam ik een kijkje bij de omloop over ons eiland. Ik heb niet veel vaker sportfoto’s gemaakt dus het was een leuke uitdaging. De wielerfoto’s kun je hier vinden.

tour de lasalle texel

tour1

tour2

tour34

Fijne zondagavond!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>