Donut swap

Wat foto’s van vandaag. Wolf kreeg deze week 3 prachtige donuts opgestuurd, gemaakt door Marjolein. Ik ‘swapte’ 2 broekjes voor 3 donuts. Geen idee wat ‘swappen’ is? Kijk hier even. Ik wist het namelijk ook niet. En dat ligt vast aan mij, want ik zie dit woord nu ineens overal opduiken op Instagram. Ik vond het erg leuk om eens te ‘swappen’ en het is ook zo leuk om iemand blij te maken met een (zelfgemaakt!) cadeautje. Voor herhaling vatbaar!

donuts

wolfiems

Mand: Ferm Living, pop Moos: Bisoudelou, kussen dennenbomen: Fine little day, dekentje: Donna Wilson, gekleurde plaid: zelfgemaakt.

Het kussen hierboven kocht ik via webshop Coos-je. Samen met nog een prachtige Fine little day poster (die bij gebrek aan een lijst nog niet is opgehangen). Het kussen & de poster stonden al een hele tijd op mijn wishlist. We zijn er zo blij mee! Het kussen ligt vaak op de bank, maar de kindjes spelen er ook heerlijk mee.

111

Deze plant, is de vleesetende plant van Jukka. En de olifant en de Sonny Angel.. Die zijn natuurlijk ook van Jukka. Grappig hoeveel speelgoed deel uitmaakt van ons interieur. Overal blijft wel iets slingeren.. En het meeste ruim ik dan op. Maar soms staat iets zo lollig dat ik het even laat staan. Zoals olifant etend van de vleesetende plant, of is het juist andersom?

De winnaar van de give-away is trouwens Pauline, mama van Nim! Stuur je even een mailtje met je gegevens?:)

Fijn weekend!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>