Friyay

snowp

Na een drukke januari maand, beginnen wij februari rustig aan. Alle verjaardagen zijn voorlopig gevierd, Jukka heeft het naar zijn zin op de basisschool en Wolf is alweer weer 2 jaar oud. Wow, time flies! Verder is de verbouwing al een tijdje ‘afgerond’, maar echt klaar is het nog lang niet. De deurklinken moeten nog vervangen, de keuken moet er nog in, de vloer moet nog in de hal gelegd en de trap moet nog in de lak. Er moet dus nog gerust een hoop gebeuren. Maar tussen al deze dingen door maakte ik een paar foto’s :)

sdg

kast

Op de tweede foto zie je een gedeelte van onze erker. De timmerman is pas langs geweest om alles op te meten en zal hier een bankje in gaan timmeren. Ik werd namelijk al een tijdje geleden verliefd op het mooie bankje (en de rest van haar huis!) van Jacoline, oprichtster van Bibelotte bedding. Je kunt Jacoline ook volgen op Instagram,┬áze heeft zo’n vrolijke en gezellige feed.

wolf1

Herkennen jullie de witte kast (derde foto) nog terug? In mijn eerste verbouwings update op de blog zat hij er nog zo uit. Er moeten nog wat kleine aanpassingen gebeuren aan de kast, maar hij is zo goed als klaar. Heerlijk, zo’n open sevieskast!

Een fijn weekend!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>