Give-away: Win een letterbord!

letterbord winnen

Yay, it’s give-away time! Ik mag een heel gaaf ouderwets letterbord/frietkotbord weggeven met een quote naar keuze. Laat in een reactie op de blog of op Instagram weten welke quote jij op het letterbord zou willen. Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Instagram en Bloglovin. Voor een extra win-kans kun je de give-away delen op Instagram met #letterbordgiveaway. De winnaar van de give-away zal ik volgende week zondag (14 juni) bekend maken! Veel succes! (:

flowers

letterbord en boom

Deze give-away heb ik te danken aan mijn vader! Naast zijn fietsenwinkel staat op het moment een grote stalen container waar de buren al hun grof vuil in dumpen in verband met de verkoop van het pand. Mijn vader neemt regelmatig een kijkje en vond de meest leuke dingen, waaronder 2 frietkotborden! 1 bord wil ik graag weggeven aangezien wij ook al een kleine variant in huis hebben. Ik ben benieuwd naar jullie favoriete quotes! Een fijne nieuwe week alvast.

frietkotbord

31 Comments

 • Babette says:

  Wat een gave giveaway!! Het lijk met echt super, om zo’n letterbord op mijn kamer te kunnen hebben en elke keer weer verschillende quotes er op te kunnen maken!! Mijn lievelingsquote is denk ik, Make today happy and enjoy the little things!

 • Super give-away! ik ga nog even nadenken …. volgen doe ik je al 😉
  Fijne zondag avond X

  Stephanie

 • Mirte says:

  Wauw super gave giveaway en leuk zo’n vader! :) Eén van mijn favoriete quotes is er één uit het boeddhisme, “There is no way to happiness, happiness is the way..”

 • Marloes says:

  Tof! Leuk ook dat het een ‘echt’ letterbord is en niet eentje uit een hippe woonwinkel. Ik ben heel slecht in het verzinnen van mooie quotes, maar kan erg lachen om de dingen die ik tegen mijn zoontje zeg, Vandaag bijvoorbeeld: “Niet op Paul (de Leeuw) springen!”. Als hij wat ouder is zou ik de leuke zinnetjes die hij zelf zegt een plekje op het bord geven.
  – X Marloes
  Ps, op Instagram en Bloglovin volgde ik je al een tijdje met plezier.

 • Ageeth says:

  Oh, ik voel pure hebzucht opkomen! Zo’n bord heeft al langer mijn interesse :-)
  Quote voor deze lente: “Geef jij de tuinman een schop?”.
  Ik volg je via Bloglovin’. Instagram niet, want geen smartphone.
  Geef je vader een dikke kus van mij, X

 • Sylvie says:

  Wat een supergave giveaway! Ik heb dit bordje regelmatig bij je voorbij zien komen en vond het zó leuk, maar ik heb er zelf geen kunnen vinden. Daarom doe ik heel graag mee! De eerste tekst die er bij ons op zou komen zou van Lenny Kravitz zijn, gedraaid op onze trouwdag! Heel simpel. “Let love rule”

 • Afke says:

  ‘Great things never came from comfort zones. ‘
  Deze doet wonderen voor mij. Ik heb hem nu op een papiertje gezet en kijk er elke dag even naar.
  Ik ben bezig met wat veranderingen in mijn leven :)
  Leuke give-away! Fijne week!
  Groetjes Afke

 • Alet says:

  Wow, wat een toffe give away. Heel graag doe ik hier aan mee met de volgende quote; ´ la vie est belle ´.

 • Ingeborg says:

  Een echt frietkotbord! Daar kan maar een quote op en dat is: Hé schatjepatatje!!

  Toch? 😉

 • Jennifer says:

  Superleuke giveaway! Ik doe graag mee, ik volgde je al op Bloglovin, maar nu ook op instagram.
  Ik zou de quote ‘never give up on the thing that make you smile’ er neer zetten :)

 • Madam Elisa says:

  Oh deze vind ik echt zo leuk.
  Ik denk dat ik “Less is the new More” er op zou zetten.

 • Annemarie says:

  Ik had ’em al op instagram gezet maar we willen natuurlijk een extra kansje pakken!! Met quote : She created a life she loved 23.

 • Lisanne says:

  Wow dit is me een te gekke give-away!! Echt zo stoer een letterbord! 1 van mijn favorieten blijft toch wel: When life gives you lemons… :)
  Spannend, ik volg je natuurlijk overal al en wens je een hele fijne nieuwe week!

  Liefs Lisanne

 • Paula says:

  Ik heb op instagram ook al meegedaan, maar een extra kans is altijd leuk met zo’n geweldige prijs! Mijn lievelingsquote: When it rains, look for rainbows. When it’s dark, look for stars.

 • Ilse says:

  Een van mijn meest favoriete liedjes is ‘Run’ van Amy MacDonald. Een liedje wat mij vaak opgevrolijkt heeft in een wat moeilijke periode. Hij is een beetje lang (geen flauw idee of het past) maar een mooie zin daaruit die ik wel in huis zou willen: (And) I will kiss untill my lips no longer feel no more.

  Leuke give away, ik doe graag mee met bovenstaande! Ik heb geen instagram dus gewoon 1x, fingers crossed! x

 • Lisanne says:

  Oeh wat een gave give-away! Ik vind dit wel een heel stoer item voor op de babykamer van m’n zoontje. De tekst die ik er dan op zou willen is “You’re so very very pretty”. Dan kan ik hem ook nog eens ergens anders neerzetten 😉 Nu hard duimen.. Liefs Lisanne

 • mirjam says:

  Wow, goed gevonden van je vader! Ruikt ie nog naar patatten ook ;-)?
  Ik vind Loesje altijd wel leuk, bijvoorbeeld : “van tegen de stroom in zwemmen word je sterker” .
  Liefs, Mirjam.

 • Rippelstippel says:

  Super! Hier zocht ik al een tijdje naar, wat een opmerkzame vader heb je! ik zou vaak afwisselen met spreuken, maar om te starten zou ik gebruiken : make it simple but significant …

 • Stephanie says:

  Wat een oh zo geweldige give away Denise!!! Hoera voor je vader! Mijn favoriete quote is: and if the music is good you dance.
  Ik word er blij van :) Liefs, Stephanie

 • Amanda says:

  Zo gaaf zo’n bord!
  Wat een geluk dat je vader zulke mooie spullen vind!
  Wat ik erop zou zetten; ‘Do more than exist.’
  En reminder om altijd de volle 100% te geven.

 • Harriet says:

  Oh super tof zo’n frietkotbord!! Ik vind de quote: ‘Assepoester moet haar muiltje houden’ toch wel echt briljant!

 • Jolijn says:

  Wat gaaf! Hoera voor je vader! Wat een geluk dat hij deze geweldige letterborden heeft gevonden, zo’n soort vondst maakt mijn dag goed. Altijd blij met het onverwachte, een klein gebaar of overwinning en met elke dag…daarom blijf ik fan van de quote ‘hoera het is vandaag’

  Groetjes,
  Jolijn

 • Karlijn says:

  Ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaa! Oeh, kan ik nog meedoen? Ik was gisteren de hele dag aan het oppassen en kon niet reageren. Nu natuurlijk wel :) (hoewel ik eigenlijk aan de studie hoor te zijn). Wat ontzettend tof dat je vader dit vond zeg! Volgens mij weet je wel dat ik gek op quotes ben, mijn allerlievelings is denk ik ‘Dream Big Dreams’, maar ik heb er nog veel meer en ik vrees dat ik elk kwartier een andere quote zou willen :) Fijne dag!

 • O, o en nog eens o wat jammer… ik heb echt geen Instagram :-( Maar ik volg je wel op Bloglovin :-)
  Hopelijk is dit toch genoeg want ik vind dit een supergave give-away!!! Ene mijn quote… “If you change nothing, nothing will change”!
  Groetjes Marloes

 • Elke says:

  Gaaaaaf, zou fantastisch zijn!
  M’n quote: Smile, there’s wine!

 • ine says:

  Deze give-away is al heel lang mijn wens. Wauw! Ik doe graag mee met: dit is mijn favoriete plekkie. Om thuis, mijn favoriete plekkie, neer te zetten als herinnering aan de supervakantie die ik op dit moment heb op mijn favoriete waddeneiland, Texel.

 • Arina says:

  Ik doe graag mee om dit op ons, nu nog lege, boekenrek te zetten. Onze tekst zou zijn ; Let it go, Let it go!

 • Ing says:

  Op de valreep! Nog nét op tijd voor de 14e :)
  Zou hem superleuk vinden voor in ons nieuwe keuken. Denk dat ik er het menu van de dag op zou zetten! Met standaard ‘mmm’ eronder. :)

 • Annelies says:

  gave korte quote : choose happy!

  zou ik kiezen!

 • Jonne says:

  Super leuke actie!
  ‘Ik word zo blij van: jij!’ Zou ik erop zetten:)!

 • Jonne says:

  Oh, er staat juni ipv juli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>