Groenten & fruit smoothie

_DCS6126

Sinds een tijdje ben ik een stuk bewuster met mijn voeding bezig. Hoewel ik een zoetekauw ben en nog vaak genoeg een snoepje neem, vind ik het belangrijk om de juiste hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen op een dag. Groentes vind ik heerlijk, van broccoli tot artisjok en salade. Maar fruit daarentegen.. Vaak heb ik moeite om genoeg fruit op een dag te eten. Vooral omdat ik niet van alle fruitsoorten houd, maar daar heb ik iets op gevonden! Elke dag start ik tegenwoordig met een smoothie gemaakt van fruit en vaak wat groente. Het perfecte begin van mijn dag :)

_DCS6112

Samen met chefkok Wolf maak ik elke ochtend een smoothie klaar. Geen speciale recepten.. Ik kijk gewoon wat er in de fruitmand en in de koelkast ligt en gooi het bij elkaar in de blender. Tot nu toe zijn eigenlijk alle combinaties een succes! Van boerenkool tot andijvie.. Rauwe groenten in smoothies zijn heerlijk! Gecombineerd met een banaantje of sinaasappel wordt het een heerlijke start van de dag.

fruitsmoothie

Vaak maak ik genoeg smoothie om te verdelen over 2 glazen. Het eerste glas drink ik bij mijn ontbijt en het andere glas bewaar ik in de koelkast om later op de dag op te drinken. Een echte vitamineboost, en zo eet je gemakkelijk genoeg stuks fruit en groenten op een dag. Voor mijzelf is dit een perfecte én lekkere oplossing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>