Happy 2017 means…

img-06797

De maand december is voorbij gevlogen! En dat betekent.. Mijn rustperiode is alweer voorbij! Vandaag heb ik mijn eerste ‘echte’ training er weer opzitten. En na alle oliebollen van de afgelopen week is dat maar goed ook. Dit weekend reed ik nog een rustig rondje op mijn crossfiets door de bossen van Apeldoorn, waar wij samen met de familie oud en nieuw vierden. En vandaag reed ik mijn pre-race training weer op Texel, want woensdag zal ik aan de start staan van de internationale cross in Surhuisterveen.

Happy 2017!

En natuurlijk.. Happy new year peeps! Inmiddels krijgt mijn kalender voor 2017 al aardig vorm. In januari zal ik 2 crossen rijden, maar in februari zal ik alweer beginnen aan mijn mountainbikeseizoen! Ben je benieuwd naar mijn kalender..? Deze zal binnen een aantal dagen worden geupload op mijn website. Stay tuned!

Weekje vol cross

Deze week zal ik 2 crossen rijden. Woensdag ga ik van start tijdens de Internationale Centrumcross van Surhuisterveen en zondag zal ik aan de start staan van het Nederlands Kampioenschap Veldrijden. Ik heb ontzettend veel zin om na mijn rustperiode weer wedstrijden te rijden, maar het is stiekem ook erg spannend. Want hoe zullen mijn benen voelen na zo’n lange rustperiode.. Ik kijk uit naar woensdag. Om 13 uur zal ik van start gaan tussen een sterk bezet deelnemersveld dames. Ik ben benieuwd..

img-06803

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>