Druk (fiets) weekend

Er komt een druk weekend aan voor mij. Desondanks ik vannacht ziek ben geworden en me nu ook niet goed voel zullen vanavond, op vrijdagavond de sportverkiezingen van het jaar 2010 plaatsvinden. Het zal erg onwaarschijnlijk zijn om voor de tweede keer sportvrouw van het jaar te worden desalniettemin zal het een leuke avond worden om in het middelpunt te staan! Ik ben erg benieuwd wie zich de sporthelden van het jaar 2010 mogen gaan noemen.

Zaterdag staat in het teken van het Theo Schilder Giant team. Mijn nieuwe teamfiets kan ik ophalen+ alle accessoires en we hebben nog een kleine training. Ik ben erg benieuwd naar mijn fiets! Afgewerkt met roze.. wauw!

Zondag…. Zondag is natuurlijk de SUPER SUNDAY! Met een record aantal deelnemers aan de start zal ik ook een groep moeten gaan begeleiden. Het zal een bizar zware tocht worden dus kom maar op! Ik heb zin in dit weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>