Happy weekend!

bloem1

Wij hadden een fijne vrijdag! We deden rustig aan en ik reorganizende het Tomado rekje. Want eindelijk heb ik deze week het bekende Tomado rekje opgehangen! Het rekje dat al meer dan een jaar bij ons in de kast stond. Eerst moest hij nog geschilderd worden en omdat ik er telkens geen tijd voor vrij maakte stond hij maar stoffig te zijn. Maar wat staat het rekje mooi en gezellig! Ik wil nog een paar mooie home accessoires voor op het rekje, deze komen volgende week voorbij in een wishlist post.

sl

Jukka en ik knutselde wat, toen het kleine Wolfje eindelijk lag te slapen vandaag. Ik maakte een slinger voor op de speelkamer, en Jukka tekende en knipte druk mee. Maar vooral het knippen is op dit moment favoriet! En voordat we het wisten was papa vandaag al thuis. Nu fijn van het weekend genieten samen!

lamp

Fijn weekend lieve lezers!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>