Mountainbikewedstrijd Honselersdijk

Bijgestaan door een heerlijk warm zonnetje reed ik vandaag mijn tweede wedstrijd van dit seizoen in Honselersdijk. Vorig jaar was dit parcours nog voorzien van een dikke laag modder, maar dit jaar was het parcours ontzettend droog. Met veel technische passages, gras, asfalt, leuke klimmen en steile afdalingen, behoort het parcours van Honselersdijk toch wel tot mijn favorieten.

Ik startte op de achterste startrij maar ik kon direct met de start al heel wat plaatsen naar voren komen. De eerste paar rondes heb ik alsnog een heuse inhaalrace gehouden, en dat ging eigenlijk erg goed. Ik reed later samen met een belofte en haalde nog een paar rensters in. De laatste twee rondjes kon ik de mountainbikster voor mij helaas niet meer bij blijven maar de rensters achter mij in de achtervolging kon ik gelukkig goed voorblijven. Ik finishte als 14 in het totaal klassement en als 2de junior-vrouw, van 44 deelneemsters. Ik ben zeeeeeer tevreden!

x
honsel

honsje

honselt

hondje

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>