Internationale UCI in Nieuwkuijk

Morgen staat de eerste internationale UCI wedstrijd op het programma. Morgenochtend met de 07.00 u boot vertrek ik en hoop ik een goede uitslag te rijden. Eindelijk gaan wij van start met een nieuw tenue, onze Giant kleding is namelijk eindelijk bedrukt met het Theo Schilder logo. Ik heb erg veel zin in morgen, hopelijk wordt het niet té warm.

UPDATE: Ik heb vandaag heel de avond gewerkt en ik heb een beetje slappe benen. Ik ga mijn benen nu omhoog doen en lekker in slaap vallen. Maar eerst een paar foto’s van Nieuwkuijk, vorig jaar.

nieuwkkkijk

De gevreesde drop-off van Nieuwkuijk

Nieuwkuijk_05-04-2010_00293

Nieuwkuijk_05-04-2010_00343

 

Zoals je op de foto’s ziet mocht je vorig jaar nog wel met compressie-kousen rijden. Dit jaar is dat helaas niet meer toegestaan.
Wishmeluck!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>