Kerst in Domburg

sjoerd en jukka domburg

Wij vierden de kerstdagen dit jaar in Zeeland. Mijn schoonouders huurden een heerlijk huis in Domburg waar plaats genoeg was voor de hele familie. Samen met bijna alle (klein-) kinderen hadden we een paar heerlijke dagen in het rustige Zeeland. Ik nam mijn mountainbike mee, om zo toch mijn trainingsschema te kunnen volgen en de kerstkilo’s te compenseren haha.

jw

Wij waren nooit eerder in Zeeland geweest, maar wat is het er prachtig zeg! Het lijkt een beetje op Texel, maar dan veel ruimtelijker en nog een stukje groener. Tijdens mijn training reed ik de ene dag langs de kust, en keek mijn ogen uit. Prachtige vuurtorens en enorme schepen kwam ik tegen. De andere dag trok in het land in en reed ik over onverharde landweggetjes en door de boerenweilanden.

sjoerdwolfwolfi

Met de familie wandelden we over het strand bij Oostkappele. Een schattig strand waar de kindjes zich heerlijk vermaakten. Na de wandeling aten we in Domburg bij de Visbar heerlijke sushi en Fruit a la mer. Een echte aanrader als je eens in Domburg bent!

sjoerwo jukka1 wplf

En onze ‘derde’ kerstdag.. Die stond weer in het teken van een verjaardagsfeestje van de oudste! Jukka werd 4. Foto’s volgen nog :)

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>