Kerstcadeautjes onder onze boom

De kerstdagen staan alweer voor de deur en onder onze boom hebben we inmiddels een aantal hele leuke cadeautjes staan. Zo leuk dat ik ze graag met jullie deel, last minute december tips!

Droge voeten met Go4dry

Tijdens deze natte winterdagen kom ik na de trainingen vaak thuis met natte schoenen. Opspattend water of gewoon een regenbui, meestal zijn mijn schoenen vies en nat. Normaal gesproken liet ik deze op de verwarming drogen, maar dit duurt lang en is niet heel effectief. En daar heeft Go4dry iets op gevonden! Een super effectieve schoendroger die zorgt voor droge en bacterievrije schoenen zonder geurtjes. Perfect voor mijn fietsschoenen, maar deze is natuurlijk ook voor al je andere schoeisel te gebruiken 😉 o.a hier te koop.

QM Sportscare pakket

Super leuk, QM Sportscare is sponsor van mijn team Marlux-Bingoal en verraste ons met een enorm pakket verzorgingsproducten. Van massage olie tot broekzalf, alle smeersels zitten erin. Natuurlijk heb ik nog niet alles kunnen gebruiken, maar ontzettend leuk om steeds iets te testen. Zo probeerde ik afgelopen week de ‘Recuperation cream’ waarover ik erg te spreken ben. Erg ontspannend en de creme voelt heerlijk, ik kijk uit naar de rest van de producten!

QM1

Koershoesjes voor fietsliefhebbers

Ik kan geen dag zonder mijn telefoon, maar mijn telefoon kan geen dag zonder telefoonhoesje! Dit beschermd je telefoon natuurlijk tegen stoten en vallen, maar hiermee geef je jouw telefoon ook een persoonlijke touch. Mijn favoriet zocht ik uit bij Koershoesje.nl, maar eigenlijk kon ik amper kiezen. Ik moest ook erg lachen op dit hoesje: If it’s not on STRAVA, it didn’t happen. Wat is jouw favoriete hoesje?

HOES

Texelse Branding koffiebonen

Zoals vele inmiddels wel weten heeft mijn zwager een Koffiebranderij op Texel. Wij worden dan ook maar al te vaak verwend met deze heerlijke – op Texel gebrande – koffiebonen. Het verschil in smaak van Texelse Branding en de koffiebonen die je in de supermarkt kunt kopen is echt enorm. Als je deze eenmaal geproefd hebt, dan wil je echt niet meer anders. Cadeautip op eigen risico dus….

BRAND

Ik vertrek zaterdag richting België om zondag de Wereldbeker in Namen te fietsen. Daarna is het familie tijd in het Gelderse Twello, om vervolgens weer op Tweede Kerstdag in Heusden-Zolder aan de start van Wereldbeker numero 5 te staan. Een drukke Kerst dit jaar!

4 Comments

 • Koen says:

  Leuke tips, bedankt!

 • Alet says:

  Die schoenendroger lijkt me super praktisch. Hier komen de jongens ook altijd met natte voetbalschoenen thuis. En krijg die dan maar weer eens droog! En ik wil heel graag geloven dat die koffie heerlijk is. Extra genieten. Veel succes met je wedstrijden en ik wens jullie hele fijne feesten!

 • Jan says:

  Staan er onder de kerstboom ook cadeautjes voor Jukka en Wolf?
  Vraag: In een filmpje zeg jij: Mama gaat morgen en overmorgen weer fietsen en wat gaan jullie dan doen. Wolf antwoordt, maar ik kan het niet goed verstaan . Zou je kunnen zeggen wat Wolf antwoordde. Ik zeg wel Jukka leuke sprongetjes maken en ik hoorde hem zeggen: Ik ben Jukka!

 • dick van de lagemaat says:

  die texelse branding koffie (geproefd tijdens onze vakantie op texel) is inderdaad geweldig.
  net als jij : goed warm en lekker sterk, op z’n best.
  wij blijven je volgen…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>