Zwanger: laatste Rabotop, Quelderduin

Gisteren was de tweede wedstrijd van het Rabotop seizoen. De wedstrijd was nogmaals in Den Helder, maar ditmaal niet op het parcours van DOK maar door het park van Quelderduin. Bijgestaan door een heerlijk warm zonnetje en de perfecte temperatuur gingen we van start.

DSC07103

Ik had mezelf voorgenomen om echt lekker rustig aan te rijden maar dat is toch lastiger dan gedacht. De eerste 3 rondes reed ik rond de 7e positie maar daarna voelde ik dat ik iets rustiger aan moest doen en ben ik dus ECHT rustig aan gaan rijden. Uiteindelijk heb ik de wedstrijd op eigen (slakken) tempo uitgefietst en kwamen nog 3 rensters mij voorbij.

DSC07210

Ik heb een ontzettende leuke wedstrijd gereden en er een soort trainingswedstrijdje van gemaakt. Want met het tempo dat ik nu tijdens deze wedstrijden rijdt zie ik dit gewoon als uitstapje en zeker niet als wedstrijd. Ik had een ontzettend goed gevoel over deze 2e Rabotop en ik ben erg blij dat ik nog lekker kan mountainbiken in deze tijd van de zwangerschap.

DSC07184

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>