Lente in huis

Wanneer de lammetjes weer in de weide staan beginnen bij mij de lente kriebels. Maar maart roert zijn staart dus vorige week begon het plots te sneeuwen. De kindjes hadden grote pret, want die wilden wel even sleeën. Maar sneeuw in maart? Nee, jammer genoeg was de sneeuw toch echt te laat dit jaar. Maar gelukkig beginnen de dagen warmer en langer te worden en was dit hopelijk de laatste keer sneeuw voor de komende tijd. Want laat die lente zon maar komen! Het huis begint in ieder geval steeds een stukje meer lente-proof te worden.

blog2

Wij lieten tijdens de verbouwing een loze buis door de muur lopen waar we de televisie kabels etc. konden trekken. Aangezien we geen televisiekast wilden was dit de perfecte oplossing voor onze snoeren. Voor de stekkerdoos van al onze snoeren staat nu de box, een Fender versterker. De oplossing voor een budget maar hippe box, toch?! :)

blo4

blog1deze kleur koop.

Fijn weekend peeps!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>