Leuke spaarpotten van ‘Chuckfamily’

Vorige week ontvingen wij een pakketje met een heel leuk cadeau voor Jukka: een monster-spaarpot! Aangezien Jukka zijn vorige spaarpot was gesneuveld kwam de mail van Wim de Prez op het juiste moment. Wim de Prez is een Belgisch kunstenaar en bracht zo’n 2 maanden geleden een familie van design spaarpotten op de markt, genaamd de CHUCKFAMILY.

chuck2

De CHUCKFAMILY bestaat uit zo’n 10 kleurrijke en eigenzinnige spaarpotten, en elke ‘CHUCK’ heeft een eigen karakter. Jukka mocht zelf een spaarpot uitkiezen, en hij koos de spaarpot ‘Nuts’ uit. De spaarpot is groen met paarse strepen, en Jukka was gelijk enthousiast over dit ‘kleurrijke monster’, aldus Jukka. Naast NUTS zijn er nog 9 andere spaarpotten, genaamd: Byte, Chew, Flipper, Frogbie, Jupsy, Numnum, Ollie, Sweets en Wingo.

chuck12

Stuk voor stuk zijn deze spaarpotten uniek, ze zijn namelijk met de hand geschilderd en genummerd. Wim probeert met zijn spaarpotten mensen aan het lachen te maken, en dat is bij ons zeker gelukt! Nuts stond in de woonkamer en iedereen moest er even aanzitten, en vervolgens een muntje schenken natuurlijk, want Jukka hielt het nauwlettend in de gaten!

chcuk1

chuck1

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de rest van de CHUCKS, kijk dan hier. De spaarpotten kosten 30 euro per stuk, en worden geleverd in een mooie doos met een informatie boekje en een persoonlijke kaart. Een leuke cadeautip, want wie vind het nou niet leuk om muntjes de verzamelen!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>